Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor om våra förråd i Söderköping

Det beror på vilken storlek du väljer, titta gärna på vår prislista www.spacecenter.se/prislista
Privatpersoner, företag, organisationer och dödsbon m.m. alla är välkommna.
Alla våra förråd är uppbyggda med riktiga stålväggar och egen port. Förråden är insynsskyddade så det går inte att se vad du lagrar i ditt förråd. Du är välkommen att komma förbi våra anläggningar och titta.
Ja det kan du med upp till en månad. Har du speciella omständigheter så ta kontakt med oss så kan vi säkert hitta en lösning.
Det beror dels på vad du ska förvara dels på hur mycket. För att få en grov uppskattning kan du titta på vår storleksguide https://www.spacecenter.se/hyra-forrad/storleksguide/
Ja, det går bra att när som helst byta storlek, i mån av plats.
Egentligen kan du förvara det mesta. Det kan vara ett helt bohag med kläder, möbler och porslin till säsongsbetonade saker såsom skidor, segel, vinterdäck osv. Är du företagare kanske du vill ha din bokföring här eller använda oss som ett extra lager för produkter och säljmaterial. Det finns få begränsningar och de som finns är till för att garantera hög säkerhet både för dig och din förrådsgranne. Fråga oss så går vi tillsammans igenom vilka regler som finns.
Nej. För att garantera hög säkerhet är det bara du som ska kunna ha tillgång till ditt förråd. Därför vill vi att du har ett fabriksnytt och helt unikt cylinderlås som du låser ditt förråd med, detta köper du hos oss i samband med att vi skriver kontrakt.
Säkerhet är något vi satsar mycket på. Alla anläggningar är inhägnade med rejäla staket och grindar och det är bara hyresgäster som har tillgång till ett passersystem med kort/tagg. Förråden är insynsskyddade, rena och torra. Vi har automatiskt inbrottslarm och videoövervakning dygnet runt. Självklart är korridorerna väl upplysta och det finns nödtelefoner i våra hissar.
Kontakta oss så spärrar vi det borttappade kortet/taggen och du får ett nytt mot en avgift.
Den kortaste tiden en månad. Prata med oss om vilka behov du har så försöker vi ordna en bra lösning.
Du är välkommen att hyra så länge du vill.
Precis som en hyreslägenhet betalar du hyran i förskott. Den första hyran betalar du på plats, sedan skickar vi faktura på papper eller som PDF på mejl .
Du kan i regel flytta in samma dag som du ringer eller besöker oss, med andra ord med en gång.
Säger du till i god tid innan så ska vi försöka fortsätta att reservera för dig med upp till en månad, men då är det viktigt att du kontaktar oss så fort du fått vetskap om förseningen.
Det kommer inom kort. Ring eller besök oss så berättar vi mer.
Du kommer åt ditt förråd alla dagar i veckan, även lördag och söndag, mellan 05.00 och 23.00. Vi tar inget extra betalt för att du besöker ditt förråd ofta.
Du mailar in din uppsägning senast den 14 dagar betalmånaden är slut och du har då förrådet den månaden ut. Vid mindre än 14 dagar kvar förlängs ditt avtal med en månad och avslutas därefter. Fanns inte din fråga med? Maila oss eller slå oss gärna en signal på 020-654321 så ska vi försöka svara!