Så funkar det

Boka ett förråd i Söderköping

När du valt storlek på det förråd du behöver så är det dags att boka. Titta gärna på vår storleksguide för uppskattning av vilken storlek du behöver på ditt förråd.  Är det svårt att välja visar vi er gärna våra förråd innan. 

Enklast bokar du via telefon 020-654321, på vardagar är vi oftast tillgängliga redan samma dag för skrivning av kontrakt och omedelbar tillgång till förrådet. Under helger hjälper vi till om vi har möjlighet.

Du kan även boka via mejl: info@spacecenter.se

Flytta in i ditt förråd

När vi skrivit kontrakt kan du flytta in omedelbart. Du får en personlig tag som du kan komma in på anläggningen med. Det är bara hyresgäster som har tillgång till anläggningen.

Till förrådet behöver du en låscylinder, du kan köpa ett fabriksnytt lås av oss i samband med kontraktskrivningen. Låset kostar 200 kronor och det ingår 3 nycklar. Det är bara du som har nycklar till ditt lås och vi har ingen reservnyckel.

Du kör in med din bil och släp inomhus och lastar av i vår genomfartshall. Där finns vagnar att låna för att transportera dina saker till förrådet. Våra mindre förråd ligger på plan 2 dit har vi en rymlig hiss så att du enkelt kan få upp dina saker.

Att hyra hos oss

Du har full tillgång till ditt förråd i Söderköping alla dagar i veckan mellan 05.00-23.00.

Hyran betalas i förskott och fakturan kommer 15 dagar före nästa period.

Du kan välja mellan att få din faktura via e-post eller som pappersfaktura.

Det ska vara enkelt att hyra hos oss, prata med oss och vi gör vårt bästa för att lösa dina behov.

Uppsägning av ditt förråd

Du mailar in din uppsägning senast 14 dagar innan betalmånadens slut och då har du tillgång till förrådet tills betalmånaden är slut. Vid mindre än 14 dagar kvar förlängs ditt avtal med en månad och avslutas därefter.

Förrådet ska lämnas urstädat.